tirsdag 28. september 2010

Fajitas

Vi er glad i all slags mat som går inn under kategorien Tex-Mex, og Fajitas er ikke noe unntak.
Dette ble skikkelig kosemat for to i går kveld:

400 g strimla svinekjøtt
4 små tortillalefser
1/2 boks mais
1 liten løk
1/2 rød paprika
1 tomat
salatblader
litt revet ost
rømme
salsa

I bunn og grunn kan du fylle tortillalefsene med akkurat hva du vil!

Dette er utrolig enkelt:

Stek kjøttet raskt på sterk varme til det er gyllent og gjennomstekt.
Bland sammen grovhakket tomat, paprika, løk og mais i en bolle.
Varm tortillalefsene i noen få sekunder på sterk varme i mikroovnen, legg på salatblader og de andre grønnsakene, legg på kjøtt, deretter ost og topp det hele med litt rømme og salsa.


Mmmm!

1 kommentar:

  1. ser godt ut, kan du lage slik til oss og? : )

    hilsen svigers

    SvarSlett