onsdag 22. september 2010

Laks og pastapanne

Vi spiser alt for lite fisk her hjemme, så det må vi virkelig bli flinkere på.
Her om dagen kom jeg over en oppskrift på en svensk matblogg med laks og pasta som så utrolig godt ut. Nå har jeg laget den selv, men jeg har selvsagt gjort noen endringer.

Du trenger:

400 g laksefilét (jeg hadde ferdig marinert, men man kan også bruke naturell eller marinere selv)
1 liten løk
1 stor sjampinjong
1/3 av en squash
3 mellomstore gulrøtter
ca 200 g penne pasta
1 buljongterning utblandet i 2 dl vann (grønnsaks -eller fiskebuljong)


Slik gjør du :

Først setter du på vann til pastaen.
Kutt alle grønnsakene i passe store biter og wok dem på sterk varme i noen minutter til de begynner å bli møre. Del laksen i terninger på ca 2 x 2 cm.
Bland ut buljongterningen i vannet og hell over grønnsakene i pannen. La det koke opp og legg i laksebitene. Sett på et lokk og la det trekke i 2-3 minutter til laksen er ferdig.



Hell av vannet på pastaen og vend den inn sammen med grønnsakene og laksen.



Serveres umiddelbart!


Vel bekomme :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar