torsdag 7. oktober 2010

Marinert svinefilét med grønnsaksris


Jeg elsker å prøve noe nytt når det kommer til tilbehør, denne gangen har jeg hentet noe fra matprat.no, og gjort min egen lille vri på det.

Til to personer trenger du:

2 skiver á 150 g svin ytrefilét - jeg brukte ferdig marinert
1,5 dl middagsris
vann og salt
1/2 rød paprika
3 ss maiskorn
1 liten løk
1/4 purre
1/3 squash

Kok risen i vann tilsatt litt salt etter anvisningen på pakken og sett den til side.


Kutt alle grønnsakene i ganske små biter.
Stek dem kjapt i litt olje i en panne og tilsett risen. Bland det godt sammen og la det stå i noen minutter slik at fuktigheten fra risen fordamper og den blir litt stekt.


Imens steker du svinefilétene først på sterk varme på begge sider og deretter på svak varme til de er akkurat gjennomstekt, pass på så de ikke blir tørre.

Utrolig enkelt !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar