torsdag 27. januar 2011

Chiliglasert kyllingfilet med paprika-ingefærsaus

Til to personer trenger du:
2 kyllingfileter
salt og pepper
søt chilisaus

Paprika-ingefærsaus:
1 rød paprika
1 tomat
2 små sjalottløk
1/2 ts chilipaste (sambal oelek)
1/4 ts revet ingefær
1 terning kyllingbuljong
1 - 1,5 dl vann
1 dl fløte
salt og pepper



Kutt opp alle ingrediensene til sausen og sviss det raskt i en kjele. Tilsett buljongterningen, hell på vann og la sausen småputre i ca fem minutter. Kjør sausen glatt med en stavmikser og eventuelt sil den dersom du vil ha den helt fin. Kok opp sausen, tilsett fløte (ikke nødvendig) og smak til med salt og pepper.

Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og brun dem godt på begge sider i panna. Skru ned varmen og hell over chilisaus. Sett på lokk og la det stå til kyllingfiletene er gjennomstekte og godt glaserte i sausen.



Serveres gjerne med ris og nykokt brokkoli :-)

(Inspirasjon til retten er hentet fra matprat.no)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar