mandag 3. januar 2011

Karrikylling med pasta

Dette er min absolutte favoritt når det kommer til pastaretter. Oppskriften har jeg fått av den gamle sjefen min, Hillevi, men jeg har gjort noen få endringer. Bloggen til Hillevi finner du HER, og dersom du vil smake på hennes currypasta kan du stikke innom caféen No3 på Gjøvik :-)



Til 2 personer trenger du:

2 kyllingfileter
1 rød paprika
1 løk
1 fedd hvitløk, revet
1 ss smør/margarin
2 toppede ts karri
3 dl kokosmelk
1 terning kyllingbuljong

ca 200 g penne pasta


ruccola
parmesan
godt brød



Kok pastaen etter anvisningen på pakken.

Del kyllingfiletene i biter på ca 1,5 x 1,5 cm og brun dem i raskt i en stekepanne. Del paprika og løk i like store biter og bland inn sammen med kyllingen. Tilsett smør og karripulver, rør godt og la alt stå å surre i et par minutter.



Hell over kokosmelken og tilsett buljongterningen, la det koke opp og la det småputre på svak varme til sausen tykner litt.



Anrett på en tallerken sammen med pastaen, strø over litt parmesanost og pynt med ruccolablader.
Server med godt brød til - vel bekomme :-)

4 kommentarer:

  1. Felice Anno Nuovo ♥
    Stefania Italy
    http://coolchicstyleconfidential.blogspot.com/

    SvarSlett
  2. Happy new year to you too :)
    - Kristin

    SvarSlett
  3. Takk for god middag igår ;)

    SvarSlett