søndag 6. februar 2011

Grillspyd

Hva med en smak av sommer midt på vinteren? Grillspyd er knallgodt og trenger ikke å tilberedes på grillen, selv om det selvfølgelig er best.



Til to personer trenger du:

300 g ytrefilet av svin - jeg brukte ferdigmarinert
1 mellomstor løk
rød, gul og grønn paprika - ca en halv av hver

ris (1,5 dl til to personer)
BBQ-saus



Kutt opp paprika, løk og kjøttet i biter. Det er viktig at bitene er like store slik at alt blir jevnt stekt.
Tre alt vekselsvis på spyd, jeg fikk seks stykker. Husk at dersom du bruker trespyd må de ligge i bløt en stund før de skal brukes, slik at de ikke tar fyr når du griller.
Pensle spydene med litt olje og grill dem godt på alle sider til kjøttet er gjennomstekt.



Server grillspydene med for eksempel ris, salat og BBQ-saus :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar