lørdag 16. april 2011

Baileys coffee

Unn deg et glass, eller fler, med Baileys Coffee. Superenkelt å lage og utrolig godt!



Til to glass trenger du:

2 ts brunt sukker
8 cl Baileys
4 dl svart kaffe

1/2 ts vaniljesukker
1 dl kremfløte

ev. malt kanel

Fordel brunt sukker i to glass og hell på litt av kaffen. Rør om til sukkeret løser seg opp. Mål opp 4cl Baileys og hell i hvet glass og fyll opp med resten av kaffen.
Hell fløte tilsatt vaniljesukker i en shaker og rist til fløten begynner å tykne, men fortsatt er flytende. Hold en skje med ''bakdelen'' opp over glassene og hell kremen over skjeen slik at den fordeler seg jevnt over toppen på kaffen. Skjeen brukes slik at kremen ikke vil få en ''hard'' stråle og synke ned og blande seg med kaffen.
Dryss eventuelt over litt malt kanel dersom du liker det og server.



Husk å ikke drikk med sugerør! Det er meningen at du skal få med deg litt av kremen i hver slurk :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar