lørdag 14. mai 2011

Kyllingfilet med tricolor(pasta)salat og sitronvinaigrette

Blogger har vært nede en liten periode, og da jeg endelig fikk logget inn igjen på brukeren min hadde det nyeste innlegget blitt slettet. Så her kommer det på nytt, helt sikkert noe forandret fra sist gang.


Til to personer behøver du:

1 kyllingfileter
salt og pepper
smør/olje til steking

200 g pasta
1 pose minimozarella
8-10 cherrytomater, delt i to
en neve ruccola

Sitronvinaigrette:
saften av 1/2 sitron
5 ss god olivenolje
en håndfull basilikumblader
salt


Krydre kyllingen godt med salt og pepper på begge sider og brun dem i en varm stekepanne. Etterstek kyllingfiletene i ovn på 180 grader i 8-15 minutter, alt etter som hvor store de er.

I mellomtiden koker du pasta etter anvisningen på pakken og heller deretter av kokevannet. Tilsett mozarellakuler, cherrytomater og ruccola.

Kjør alle ingrediensene til sitronvinaigrette sammen med en stavmikser, smak til med salt og hell over pastaen. Vend alt godt sammen.


La kyllingen hvile i noen minutter på benken etter steking før du skjærer den opp i skiver. Server opp pastasalaten på to tallerkener og legg over en kyllingfilet på hver- vel bekomme :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar