onsdag 17. august 2011

En slags ''pytt i panne'' med speilegg

Dette er ingen oppskrift, men mer et tips til deg som sitter igjen med rester av diverse kjøtt og grønnsaker mot slutten av uken. Her kan du bruke akkurat hva du vil.


Til middag for 4 personer brukte jeg:

3 poteter
2 gulrøtter
1 løk
1/3 squash
1 rød paprika
1 krydderølse
1 karbonade
8-10 kjøttboller
salt og pepper
frisk, finhakket timain

4 egg

Del opp de kjøttrestene du vil bruke i biter og brun dem godt i litt smør. Ha det over på en tallerken og sett til siden så lenge. Deretter vasker og skreller du alle grønnsakene og kutter dem opp i terninger. Begynn med å steke potetene, de trenger litt ekstra tid siden de er rå (her kan du selvfølgelig også bruke kokte poteter dersom du har det, da tilsetter du dem samtidig med de andre grønnsakene). Når potetbitene er gyldne og nesten helt møre tilsetter du alle de andre grønnsakene. Brun alt godt før du har over kjøttet. Rør alt godt sammen og la det bli godt gjennomvarmt.


Smak til med salt, pepper og masse finhakket timian. Og mens smakene får satt seg steker du speilegg.
Vel bekomme :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar