fredag 28. oktober 2011

Pølsegryte med chili

Når middagen må stå raskt på bordet er enkle gryter alltid et godt alternativ. Du kan bruke det du har av pølsetyper, og også andre typer kjøtt du har liggende.

Til to personer brukte jeg:

400 g pølser
1 kepaløk
1 fedd hvitløk
1 boks hakkede tomater med chili
2 dl grønnsaksbuljong
1/2 rød chili, finhakket
finhakket persille
salt og pepper

kokt ris til to personer, ca 1,5 dl ukokt

Skjær opp pølser i skiver og fres dem i litt olje i en kjele sammen med løk, hvitløk og chili i noen minutter.  Hell på en boks med hakkede tomater og buljong og la det hele koke opp. Sett på lokk, skru ned varmen og la gryta småputre i 10 minutter. Smak til med salt og pepper og vend inn finhakket persille.


Server gryta med nykokt ris til - vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar