onsdag 23. januar 2013

Spicy kyllingwrap med kanel


Til to personer brukte jeg:

2 kyllingfileter

Marinade:
0,5 dl nøytral olje
1 ts malt kanel
1/3 ts kardemomme
1/2 ts paprikapulver
salt og pepper
1 fedd revet hvitløk
1 cm revet ingefær
1 ts chilisaus

4 grove tortillalefser
salatblader
naturell yoghurt

1 tomat
1 liten løk
1/3 agurk
1/2 rød paprika
Maldonsalt og kvernet pepper
god olivenolje

Kutt kyllingen i skiver på tvers av fileten. Bland sammen alle ingrediensene til marinaden og tilsett kyllingen. Vend alt godt sammen slik at all kyllingen er jevnt dekket. Dra over litt plastfilm og la kyllingen marineres i kjøleskapet i minst en time.

Når kyllingen er ferdig marinert varmer du opp en stekepanne og tilsetter litt olje. Fres kyllingen raskt på hver side til den er gyllen og gjennomstekt. Dra pannen av platen og la kyllingen hvile.

Kutt opp tomat, paprika, agurk og løk og ha det over i en bolle. Smak til med salt og pepper og ringle over litt god olivenolje.

Varm tortillalefsene etter anvisningen på pakken og begynnn med å bre utover et lag naturell yoghurt. Legg på salatblader og bre utover grønnsaksblandingen. Topp med biter av den merinerte kyllingen og ringle over litt ekstra yoghurt til pynt. Rull sammen og ta deg en stor bit ;-)
Vel bekomme!

2 kommentarer:

  1. Dette så veldig godt ut! Flott blogg du har. Gleder meg til å følge deg videre:-)

    SvarSlett
  2. Dette så friskt og godt ut!

    SvarSlett