torsdag 21. november 2013

Suppe med pølsebiter, bacon, grønnkål og smørbønner

Når nettene blir lange og kulda setter inn..
..da er det godt med en god og varmende bolle suppe.



Til fire porsjoner finner du frem:

nøytral olje til steking
6 pølser, i biter
100 g bacon, i terninger
2 løk, hakket

1 boks smørbønner
100 g grønnkål, grovt kuttet opp
1 liter grønnsakskraft
1 laurbærblad
salt og kvernet pepper

Varm opp nøytral olje i en gryte og frem pølsebiter og bacon til det er gyllent. Tilsett løken et laurbærblad og sviss videre til løken blir blank, men ikke brun. Hell på kraft og kok opp suppen. La den koke i fem minutter før du tilsetter bønner (rent av og skylt i kaldt vann) og grønnkål. kok suppen videre i noen minutter til kålen blir mør og smak til med salt og pepper. Server med godt brød og smør til - vel bekomme!

2 kommentarer:

  1. Jätte fin blogg du har Kristin, här kommer jag nog sno många middags recept ;)

    SvarSlett