torsdag 6. mars 2014

Pad Thai med kylling




Til 4 personer trenger du:


nøytral olje til steking
400 g kyllingfilet, i strimler
1 rød chili, i ringer
1 fedd hvitløk, finhakket
2 cm ingefær, finhakket
400 g bønnespirer
300 g flate risnudler
2 ss tamarind-paste
2 ss fiskesaus
2 ss palmesukker
1 ts shriracha chilisaus
2 ss vann
2 egg, sammenpisket

3 vårløk, snittet
0,5 dl hakkede peanøtter
frisk, hakket koriander


Kok nudlene etter anvisningen på pakken, skyll deretter i kaldt vann og la renne godt av.

Varm opp en wok- eller stekepanne med høye kanter. Tilsett litt nøytral olje og brun kyllingen sammen med chili, hvitløk og ingefær. Tilsett deretter bønnespirer og de kokte nudlene. Vend godt sammen.

Miks sammen tamarind-paste, fiskesaus, chilisaus, palmesukker og vann og hell over i pannen. Rør godt rundt og varm til alt er gjennomvarmt. Skyv alt innholder i pannen over til en side og hell de piskene eggene i pannen. Rør godt til du har en type eggerøre, og bland deretter alt godt sammen. Avslutt med å vende inn vårløken, hakkede peanøtter og frisk koriander.




Vel bekomme!








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar