onsdag 14. mai 2014

Hamburger med sennepsdressing, sopp og ruccola



Til fire burgere trenger du:

600 g kjøttdeig av storfe
salt og pepper
1 fedd hvitløk, finhakket
1 kepaløk, finahkket
4 ss fløte

6-8 sjampinjonger, delt i båter
salt og pepper
smør til steking

Sennepsdressing:
1 dl rømme
2 ts grov sennep
1 ss hakket persille
salt
sitronsaft
tabasco

ruccola
revet parmesan
fire burgerbrød

Bland sammen alle ingrediensene til burgerene og del opp i fire like store emner. Form til burgere og stek dem gyldne i to minutter på hver side i en varm panne. Trekk pannen av platen og la burgerene hvile.

Bland sammen rømme, sennep og persille. Smak til med sitronsaft, salt og noen dråper tabasco.

Stek sjampinjongen i smør og smak til med salt og pepper.

Bygg opp burgerene med dressing og kjøttet. Topp med sopp, ruccola og revet parmesan.


Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar